Μήνας: Αύγουστος 2009

Η επανάσταση ξεκινάει

Ειμαστε δυνατοί, αρκετοί και
γινόμαστε περισσότεροι…


Αλλη μια φωτιά

Για άλλη μια φορά καίγονται διάφορες περιοχές της χώρας, συγκεκριμένα αυτήν την φορά στην Αττική. Σε πύρινο κλοιό τα σπίτια, εγκλωβισμένα άτομα, καταστροφή περιουσιών κλπ.
Μωρέ, εξάρχεια και πάλι εξάρχεια! Εκεί τουλάχιστον οι φωτιές περιορίζονται σε κάδους, τράπεζες και το βιβλιοπωλείο του Αδωνη. Ασε που σβήνουν αμέσως!
Αντε, κουράγιο! Δεν μείνανε πολλά. Θα καούν σιγά σιγά όλα τα δάση και θα πέσουν οι τιμές των ακινήτων. Προσεχώς μεζονέτες, λοιπόν, και μην ακούτε τις παπαριές περί σκληρότητας των νόμων, κατεδαφίσεις και αναδασώσεις. Μόνο με την ψήφο και την επανάσταση αλλάζουν τα πράγματα. Κι αφού η επανάσταση ξαπλώνει στον καναπέ κι η ψήφος είναι υποθηκευμένη…. “άλλη μια φωτιά απειλεί κατοικημένες περιοχές, ενώ η έλλειψη συντονισμού……”


Υπουργικά λόγια

Σοφά λόγια είπε ο υπουργός οικονομίας Κος Παπαθανασίου σε πρόσφατη δήλωσή του. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: Ηρθε η ώρα να κάνουμε πράγματα τα οποία δεν έγιναν τα τελευταία 20 χρόνια. Συμφωνώ απολύτως! Κι αυτά είναι….
…” Να φύγετε κύριε! Να πάτε αλλού! “

(Από την γνωστή διαφήμιση)


Ζωή για να πεθάνεις….


Φούντα να νταγκλάρεις,
κόκα να γαμήσεις,
τρυπάκι να χορέψεις,
πίου για παραισθήσεις.

Ξύδια να γελάσεις,
μουνιά για να γνωρίσεις,
ζαμπόν για χαθείς,
MD για να γυρίσεις.

Λεφτά για να’σαι μέλος
στο fun club αυτής της πλάνης,
μιζέρια για να ζήσεις,
ζωή για να πεθάνεις…

proklisi – tripio


Μα πόσο…

…ηλίθιο είναι από την μία να ωθείς (πανικοβάλοντας) τον κόσμο στα νοσοκομεία για ένα απλό φτέρνισμα και από την άλλη να κάνεις έκλιση να μην συνωστίζονται σ’αυτά με το παραμικρό; Και απαντώ: Πολύ. Δεν λέω, καλό είναι το θέατρο, αλλά αν δεις πολλές φορές μια παράσταση, την βαριέσαι. Ακόμη κι αν είναι του παραλόγου!


Μικρές σοφίες ή μεγάλες αλήθειες (πάρτ 2)

Μικρή σοφία Νο1:

Δεν φοβάμαι τίποτα.
Δεν ελπίζω τίποτα.
Είμαι παντρεμένος.

Μικρή σοφία Νο2:

W.I.F.E.
Washing
Ironing
Fucking
Etc.


Ανεμομαζώματα, διαβολοσκουπόξυλα