Μήνας: Δεκέμβριος 2009

Μα πόσο ηλίθιο μπορεί να είναι….

…ένα εκπαιδευτικό σύστημα το οποίο κλείνει μια τάξη για μια εβδομάδα όταν αρρωσταίνουν 4 από τα παιδιά που την απαρτίζουν, για να μην εξαπλωθεί ή τρισκατάρατη θανατηφόρα γρίπη των χοίρων που απειλεί με αφανισμό την ανθρωπότητα, αλλά επιτρέπει δεκάδες ή εκατοντάδες παιδιά να γλύφουν το ίδιο κουτάλι κατά τον εκκλησιασμό ;
Δεν θα απαντήσω…

Υ.Γ.
Με την ευκαιρία, όποιος δεν έκανε ακόμη το εμβόλιο να πάει να το κάνει ή τουλάχιστον να το πληρώσει κι ας μην το κάνει, γιατί οι εταιρείες που το παράγουν δεν θα γίνουν κλέφτες κι οι δημοσιογράφοι βαρέθηκαν να “παίζουν” συνέχεια τα ίδια και τα ίδια, θέλουν να τα πάρουν κι από αλλού.


Φαρμακοβιομηχανίες vs. Gormiti

Είναι περίεργο σενάριο, το ξέρω, αλλά φαίνεται να είναι αληθινό. Τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε μια έξαρση της εποχιακής γρίπης σχετιζόμενης με στοιχεία της φύσης. Για παράδειγμα η γρίπη των πτηνών (αέρας) και η γρίπη των χοίρων (γη).
Από την άλλη, τα τελευταία χρόνια, εφμανίστηκε μια παιδική σειρά που ονομάζεται GORMITI στην οποία, αντίστοιχα, υπάρχουν ήρωες σχετιζόμενοι με στοιχεία της φύσης (αέρας, γη, νερό, λάβα κλπ).
Η παραπάνω παιδική σειρά, έγινε μανία στα μικρά παιδιά με την εκπομπή, τα παιχνίδια, τις τσάντες, τα χαρτάκια κ.α. και την συζητάνε παντού. Οπως και με την εποχιακή -κάθε φορά- γρίπη, όπου κάθε χρόνο η “φασαρία” που γίνεται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι και εντονότερη. Κι αυτή με την σειρά της, απασχολεί τους ανθρώπους σε κάθε φάση της καθημερινότητάς τους, στην δουλειά, στο σπίτι, σε συζητήσεις κ.ο.κ.
Η σύνδεση είναι ολοφάνερη και δεν αποκλείεται με βάση την θεωρία αυτή, του χρόνου να εμφανιστεί μια νέα γρίπη, πιθανότατα ακόμη χειρότερη από την φετινή, που ίσως να ονομαστεί “γρίπη των ψαριών” (νερό).
Οι απορίες που εύλογα δημιουργούνται είναι πολλές. Αραγε, κρύβονται οι φαρμακοβιομηχανίες πίσω από την μανία gormiti ή κρύβονται οι gormiti πίσω από τις φαρμακοβιομηχανίες; Ποιός κινεί τελική τα νήματα της υγείας παγκοσμίως; Τα ερωτήματα είναι καίρια και υπάρχουν κι άλλα που δεν θα ήταν ασφαλές να διατυπωθούν καν…..

Υ.Γ.
Πρίν βιαστείτε να κρίνετε το άρθρο, σκεφτείτε πόσο μεγαλύτερες παπαριές μεταδίδονται καθημερινά μέσω των ΜΜΕ.


Ανεμομαζώματα, διαβολοσκουπόξυλα