Μήνας: Μάρτιος 2010

Η ώρα της γης….


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/digit767/gortsilas.net/blog/wp-content/plugins/wp-font-awesome-share-icons/wp-font-awesome-share.php on line 352

..δεν έχει έρθει ακόμη.
Οι άνθρωποι κινδυνεύουν από τις μαμακίες που κάνουν πάνω σ’αυτήν!
http://www.youtube.com/watch?v=eScDfYzMEEw
by George Carlin

Ο Γιώργος έχει απόλυτο δίκιο!!!


Human evolution OR Music revolution ?

Absolut phenomenon !!!!!!!

Με την ψυχή στο στόμα!

Μετά τα τελευταία γεγονότα του κλεισίματος του gamato.info, όλα έχουν αλλάξει στην ζωή μας. Ο φόβος κυριαρχεί πλέον, στις πιο βασικές λειτουργείες μιας οικογένειας. Εκλεισαν το site επειδή προκαλούσε ζημιά στην βιομηχανία του θεάματος.
Αυτό δεν αποκλείεται να επεκταθεί και σε άλλες κατηγορίες και πτυχές της καθημερινότητάς μας.
Σήμερα, για παράδειγμα, φάγαμε παστίτσιο με τα στόρια κλειστά. Μαγειρεύουμε και τρώμε με την ψυχή στο στόμα, γιατί όλοι γνωρίζουν ότι το να μαγειρεύεις και να τρως στο σπίτι σου κάνει μεγάλη ζημιά στην βιομηχανία εστίασης (ταβέρνες, γυράδικα κλπ).
Επίσης, κομμένο και το σεξ στο σπίτι, γιατί κι εκεί δεν είναι μικρό το πλήγμα που θα δημιουργηθεί στην βιομηχανία του sex!!!
Ζούμε σε μυστήριες εποχές και πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε όλοι μας αυτό. Αυτά που ξέραμε να τα ξεχάσουμε…..

Σχετικό άρθρο:
“Filesharing is killing the music industry, HomeCooking is killing the restaurant industry and HomeF@cking is killing the prostitution industry”
http://troktiko.blogspot.com/2010/03/gamatoinfo_14.html


GAMATO.info

Ο λόγος για τον οποίον έκλεισε το GAMATO και συννέλαβαν τους διαχειριστές του, είναι τόσο απλός, όσο είναι και προσβλητικός για τους πολίτες. Κανένας ποτέ από το εν λόγω site δεν πήρε την άδεια για να κάνει κάτι τέτοιο.
Αλλωστε, πρέπει κάπως και οι εταιρείες αν διαφυλάξουν τα πνευματικά δικαιώματα των καλλιτεχνών, ώστε να τους αποδώσουν τα άντιστοιχα κέρδη.

Ερμηνευτικό Λεξικό:
————————————————–
Gamato = Γαμάτω
Πολίτες = Μαλάκες
Πήρε = Εδωσε
Αδεια = Μίζα
Πνευματικά διακαιώματα = Υπερκέρδη
Κέρδη = Ψίχουλα


Ανεμομαζώματα, διαβολοσκουπόξυλα