Μήνας: Ιούλιος 2010

“Καλοκαιρινό (σύνθεση)”, Αχιλλέας Μπουσμπούρολγου

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:
Ο Αχιλλέας Μπουσμπούρογλου γεννημένος στην Θεσσαλονίκη το 1974, πρών αστυνομικός, ξεκίνησε την καριέρα του γράφοντας ποιηματάκια για ημερολόγια τοίχου. Μετά από 17 επιτυχημένης πορείας, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στα φωτορομάντζα και την φωτογραφία. Εδώ βλέπετε μια από τις πρώτες -πολύ επιτυχημένες- προσπάθειες του καλλιτέχνη, που χαρακτηρίζεται από τον ίδιο ως σταθμός στην ζωή του.


Ι/Ο

reset.


INSIDE OUT 67 – 1


Κουίζ

Τί κοινό έχει το γαλλικό σκουμπρί, ο Τύρναβος, το πάρκινγκ ενός νοσοκομείου, το λιμάνι της Θεσσαλονίκης και το καυτό φιλί του ηλιοβασιλέματος ;


Hello world !

Μια κλασσική φράση που χρησιμοποιείται από hackers όταν καταφέρνουν να “εισβάλουν” σε ένα κλειδωμένο σύστημα, με σκοπό να αποδείξουν ότι μπορεί να γίνει. Η ικανοποίηση εκείνης της στιγμής δεν περιγράφεται…


Οταν η ψυχιατρική σηκώνει τα χέρια ψηλά…..


Οι γυναίκες….

…κάνουν piercing
…κάνουν τατουάζ σχεδόν παντού
…γεννάνε είτε κανονικά, είτε με καισαρική
…κάνουν λιποαναρρόφηση
…τρυπάνε τις κοιλιές τους και βάζουν σιδερικά
…βάζουνε δαχτυλίδια στα στομάχια τους για να αδυνατίσουν
…βάζουνε σιλικόνη στα βυζιά
…κάνουν lifting
…κάνουν αποτρίχωση είτε με λαβίδα, είτε με ζεστό κερί
…βγάζουν τα φρύδια τους
…τρυπάνε τα αυτιά τους
…και κατά τα άλλα, άμα πεις να τις πάρεις από πίσω, σου λένε ότι πονάει !!!!


Σωκράτης Γκιόλιας

-osr- τίποτε δεν χαρίζεται….. όλα κερδίζονται μόνο όταν τα διεκδικούμε και τα θέλουμε αληθινά


Οι νόμοι πρέπει να έχουν παράθυρα……

…για να αερίζονται!
Μόλις γύρισα από έναν κινηματογράφο που ανήκει σε μεγάλη αλυσίδα κινηματογράφων στην Θεσσαλονίκη, οι οποίοι κάνουν το εξής φοβερό: Εχουν ένα οικογενειακό πακέτο-προσφορά για τα εισητήρια, με το οποίο εξοικονομείς κάποια χρήματα, εάν θυμάμαι καλά 12€. Και έτσι πρέπει να είναι, δεν το αμφισβητώ, το ωραίο βρίσκεται αλλού.
Το πακέτο αυτό κοστίζει 32,5€ και περιλαμβάνει 4 εισητήρια (2 ενηλίκων, 2 παιδιών) και επιπλέον 2 ποκ-κορν και 2 αναψυκτικά μεσαίου μεγέθους. Οταν πληρώνεις στο ταμείο σου δίνουν απόδειξη 24€ (4 εισητήρια Χ 6€) και ένα κουπόνι (ένα απλό χαρτί δηλαδή) το οποίο προσκομίζεις στο Bar για να λάβεις τα 2 ποπ-κορν και τα  2 αναψυκτικά. Αφού προσκομίσεις το κουπόνι και πάρεις τα προϊόντα, τότε σου κόβουν απόδειξη και για τα υπόλοιπα 8,5€ που προφανώς αφορουν στα προϊόντα του bar.
Με τα παραπάνω, δεν υποννοώ ότι στην περίπτωση που κάποιος δεν θέλει και δεν πάει στο Bar για τα ποπ-κορν και αναψυκτικά, το κατάστημα δεν θα κόψει τις αντίστοιχες αποδείξεις, όμως σίγουρα, σ’αυτήν την περίπτωση, ο πελάτης δεν θα πάρει απόδειξη για όλο το ποσό που έχει πληρώσει!
Φοβερό;;;;;;


“Παρακείμενα”

Κάτι σαν blog μπορείς να το πείς…
Βέβαια, το ζαχαρωτό έχει μουχλιάσει και τα παιδιά έχουν γίνει μεσήλικες από το τελευταίο άρθρο του, αλλά έτσι είναι οι νέοι. Στην αρχή ενθουσιάζονται με κάθε τι καινούργιο και μετά το παρατάνε! Αχ….


Ανεμομαζώματα, διαβολοσκουπόξυλα