ΑΥΠΝΙΕΣ: Βγήκε αέρας απόψε….


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/digit767/gortsilas.net/blog/wp-content/plugins/wp-font-awesome-share-icons/wp-font-awesome-share.php on line 352

… αλλά και ο μήνας. Ενα ποτήρι κρασί ξαναγεμισμένο 2-3 φορές, με τα απαραίτητα… “αξεσουάρ”, είναι αρκετό για να ισορροπήσει το αεράκι που δροσίζει την πόλη. Με θέα στην θάλασσα (θα ήθελα), ξαναδιαβάζω το καλύτερο blog του κόσμου! “Blow” είναι η ταινία που δεν μπορεί να συγκριθεί με το βιβλίο, το θυμήθηκα! Το Ring (στην … Read moreΑΥΠΝΙΕΣ: Βγήκε αέρας απόψε….

Αυτοκριτική & αυτογνωσία

yin-yang Αλτρουιστής, αμερόληπτος, ακέραιος, αναμάρτητος, αθεόφοβος, απίθανος, ασυναγώνιστος, αξέχαστος (πάντα), αναπάντεχος, ανεκτίμητος, αγνός (προσεχώς). Αλλά και… Ανοργάνωτος, ασαφής, άυπνος, απαισιόδοξος, ανώριμος (κατά περίπτωση), αναποφάσιστος, απαρηγόρητος (προσφάτως). Υ.Γ.Κι ακόμα είμαι στο “Α”…

Τέλος εποχής

Τελικά τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει το αναπόφευκτο.Το πετρωμένο φίδι αδύνατο…. ή το πεπραγμένο που είναι αδύνατο να φύγει… ή το πεπρωμένο…  ή κάπως έτσι, τελοσπάντων. Υ.Γ.“Οτι δεν σε σκοτώνει, θα προσπαθεί μέχρι να το πετύχει….” – djgortsilas ή Τσιμπίδας ή Σοφός ή Αλάνης.

Άφησε τ’όνειρο

……………….. ……………….. Μην προσπαθείς να φτάσεις το τρένο που έχασεςκι άφησε τ’ όνειρο που τέλειωσε να ξεχαστεί.Χάρες μην ζητάς απ’τον Θεό που δεν πιστεύεις,κράτα την πίστη σου γι’αυτό που θα συμβεί.…………………………………… Υ.Γ.Ουάααααου!(Ολόκληρο το ρεφρενάκι από στίχους του ’89, από την πρώτη φορά….)

1974-2023: Σαράντα εννιά χρόνια αυπνίες
Ανεμομαζώματα, διαβολοσκουπόξυλα