Μήνας: Δεκέμβριος 2011

“Πέρασα έτσι δίχως λόγο” – Νίκος Παπάζογλου

Υ.Γ. Αυτή η βροχή σήμερα είναι βαλτή. Τί είναι; Βαλτή. Πότε; Σήμερα. Ποιά; Αυτή η βροχή.

Μπράβο μου! Τα είπα μια χαρά…


Μεγάλες προσδοκίες

Ανόητα φεγγάρια, τώρα θα σας πω εγώ το μέλλον σας: Ωραίο θα είναι όσο κρατήσει, αλλά δεν θα κρατήσει πολύ. Θα έχετε πολλές επιλογές, αλλά δεν θα μπορείτε να διαλέξετε καμμία. Θα μετανοιώσετε για ότι κι αν διαλέξετε και στο τέλος θα χαλαστείτε και πάλι, όπως κάνετε κάθε φορά άλλωστε. Κάθε φορά θα βουλιάζετε όλο και πιο βαθιά στην θλίψη είτε ο Ερμής είναι ανάδρομος είτε απλά έχει τις μαύρες του και καλά δεν θα είστε ποτέ. Που και που θα γελάτε με το τίποτα και θα προσπαθείτε να φτάσετε στο φως που ποτέ δεν θα γίνει δικό σας – το ξέρετε ότι δεν έχετε δικό σας φως, έτσι; Να ξεχάσετε και τον Jim Εyl, οι περιπέτειές του δεν πρόκειται να ολοκληρωθούν ποτέ -κατά πάθα πισανότητα- κι ας βασιζόσαστε σ’αυτόν… έτσι είναι η ζωή, μια γλυκιά και μια σκληρή, κι όλα αυτά σε ένα υπέροχο βαλιτζάκι, που λέει κι ο Στάθης. Είναι όπως τις στιγμές που λέτε πως όλα θα φτιάξουν κι όλα χαλάνε τελικά.

Στα συναισθηματικά σας, θα εξακολουθείτε να ζείτε με ελλείψεις και ψευδαισθήσεις και θα δημιουργείτε λανθασμένες εικόνες για τα σωστά πράγματα και το ανάποδο. Επίσης, μην ελπίζετε στην ειλικρίνεια… πρώτον δεν σας ταιριάζει να ελπίζετε και δεύτερον δεν υπάρχει. Η αφροδίτη είναι στον Υδροχόο με το “Α” κεφαλαίο, όμως ξεχάστε τους καλούς οιωνούς γιατί θα παρασυρθείτε ξανά από τις καταχρήσεις και τις υπερβολές με τα γνώριμα αποτελέσματα. Ποτέ δεν θα βάλετε μυαλό, έτσι; Θα είστε κυκλοθυμικά κι ανόητα φεγγάρια, μια έτσι και μια αλλιώς, κι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ. Θα αλλάζετε χρώματα κι αρώματα κατά συρροήν γιατί φοβάστε, και ποτέ τίποτα δεν σας φαίνεται αρκετό. Θα ξεχνάτε ότι ο μώλος είναι για παίχτες κι όχι για συντρίμια και τελικά θα βρεθείτε -όσο κι αν δεν το δέχεστε-  στο ίδιο μέρος, την ίδια ώρα, με τις φωτιές να καίνε και πάλι… Μα τί περιμένατε; Είστε πολύ προβλέψιμα ανόητα φεγγάρια! Αυτή η γεύση δεν θα φύγει ποτέ και το ξέρετε. Αυτή η γεύση δεν θα φύγει ποτέ, και το ξέρατε…γαμώτο!

Σβήστε τώρα όλους τους λογαριασμούς και κάντε την για άλλους γαλαξίες, όπως σας αρμόζει, κι αφήστε τις αυπνίες να ξεκινήσουν την χρονιά μ’ένα κείμενο ίδιο κι απαράλλαχτο με τα παλιά, ίδιο κι απαράλλαχτο μ’όσα δεν έχουν γραφτεί ακόμη και δεν θα γραφτούν ποτέ ξανά κι αφήστε τον ήλιο ν’ αρχίσει να ξημερώνει στην ώρα του!

 

Στίχοι: Οδυσσέας Ιωάννου
Μουσική: Στέργιος Γαργάλας

“Ό,τι και αν ζήσεις δεν αρκεί, δε φτάνει για να μάθεις.
Όσα νόμιζες γλίτωσες, αυτά θα ξαναπάθεις”


ΑΥΝΠΙΕΣ: Τραβάτε με κι ας λέω

Έχω ήδη ζεστάνει το μελάνι για το δεύτερο σημάδι και πριν προλάβουν να πέσουν οι υπογραφές, είμαι έτοιμος για το τρίτο. Θα τραβήξω από τα 19… κι ας χάσω!

Υ.Γ. Τσιγγγάνα άσε τα χαρτιά και βάλε ένα χεράκι. Μα τί κάνεις; Δεν εννoούσα εκεί!!!


ΑΥΠΝΙΕΣ: Ανόητα φεγγάρια…

cropped-DSC_0066.jpg…τί νομίζατε!;;; Το post αυτό είναι πολύ μικρό και μπορώ να γράψω και δυο φορές, μπορώ να γράφω κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε στιγμή… (Χμμμ! I’m sooo gonna pay for this!).

Υ.Γ. Τί να μου πεις, τί να σου πω, συνέχεια βρίζω τον γιατρό και τα ρημάδια τα φεγγάρια, λες κι η ζωή είναι δυο ζάρια, που ρίχνω 20 φορές και φέρνω 20 εξάρες, και που ποτέ δεν θα δεχθώ ότι μου κάνουνε τις χάρες!.

 


Jesus vs. Santa


“Κανείς εδώ δεν τραγουδά” – Νίκος Παπάζογλου

(Η Τελευταία συνέντευξη του Νίκου Παπάζογλου)

 


ΑΥΠΝΙΕΣ: hell yeah!!!

Νομίζω πως όταν οι καθημερινές πάψουν να είναι Σαββατοκύριακα και τα Σαββατοκύριακα γίνουν καθημερινές, τότε και μόνον τότε θα ηρεμήσω λιγάκι! Εχει πανσέληνο αύριο στις 18 μοίρες στους Διδύμους -όχι που δεν θα ήταν εκεί- και γίνεται ένας ψιλοχαμός! (Αμα το κατέχει κανείς επιστημονικά το αντικείμενο!!!). Η πανσέληνος η στερνή για το 2011 δεν σερβίρεται σκέτη, αλλά με ολική έκλειψη η οποία επηρεάζει την συναισθηματική μας δεινότητα. Κι επειδή εγώ προσωπικά ο ίδιος είμαι δεινός συναισθηματιστής -και μιλάω με χαρτιά, δεν κοροϊδεύω- θα έχω την τιμητική μου απόψε. Απόψε είπα; Αύριο εννοούσα! Αυτό συμβαίνει κυρίως λόγω της θέσης του πλανήτη Αρη στην Παρθένο, και ευτυχώς που ο Ερμής δεν είναι ανάδρομος, δεν λες! Μπορεί το ζώδιό μου να βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα αυτήν την φορά, όμως τα πάντα απαγορεύονται και όλα επιτρέπονται, οπότε δεν αισθάνομαι καμμία ανησυχία, πλήξη ή ανία.

Υ.Γ. Γιατρέ, σβήσε το φως στην άκρη του τούνελ γιατί βαρέθηκα να περπατάω! Είναι κι αυτό το πουκάμισο λιγάκι στενό και δυσκολεύομαι!

 

 


Fly… like a fish !!!


ΑΝ…

Αν ένας χοντρός και ηλικιωμένος κύριος, με άσπρη γεννειάδα και κόκκινη στολή, έρθει σπίτι σου και προσπαθήσει να σε βάλει στον σάκο του, μην αντισταθείς! Σ’ έχω ζητήσει για δώρο φέτος….


TAC Campaign – 20th Anniversary

TAC Corporate Site


Ανεμομαζώματα, διαβολοσκουπόξυλα