Μήνας: Μάρτιος 2012

…and vice versa


Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ…

…κι ίσως να έχω μπλεξίματα με τον νόμο, όμως πρώτον: αυτή μου ρίχτηκε πρώτη και δεύτερον: σίγουρα δεν φαινόταν ότι είναι τόσο μικρή, οπότε ελπίζω αυτά να χρησιμοποιηθούν ως ελαφρυντικά και να την πηδήξω τελικά. Τελικά είπα; Ξανά ήθελα να πω!


Συμπληρώνοντας τα κενά

Ατέρμονες αναζητήσεις σε λα μαντζόρε, με τα άστρα οδηγό και στρατηγό. Πέντε κλικ δεξία, ένα αριστερά, οκτώ δεξία και τέσσερα αριστερά, για να διαπιστώσω ότι χωράνε ακόμη πολλά από αυτά που έφυγαν κι από αυτά που θα’ρθουν… Όσο κι αν προσπαθώ να κάνω χώρο, πάντως, κάποια πράγματα θα μείνουν για πάντα εκεί μέσα, πράγματα που ούτως ή… άλλος, δεν θέλω να φύγουν ποτέ!!!


Τα δέντρα του Σαμ και άλλα χαζά

“Κοιτάζω ξανά και ξανά μέσα από τις γρίλιες του παραδείσου, και το θέαμα είναι εκπληκτικό. Ποιό όμορφο από τότε, ποιό όμορφο από ποτέ, ποιό όμορφο από…… δεν μπορώ να κάνω άλλους συνδυασμούς, τους έχω εξαντλήσει όλους…. ή μήπως όχι;”

– Μήπως όχι;

– Δεν έχει σημασία, σε λίγες ημέρες ο ιστότοπος αυτός θα αλλάξει ριζικώς, έτσι κι αλλιώς, και τότε ετυχώς δεν θα’΄χει άλλα σε “-ως”…

– Και σε “-ος”

– Ποιός;;;

– Ο ιστότοπος αυτός…  τελειώνουν σε “-ος” κι όχι σε “-ως”!

– Έχει σημασία η ορθογραφία στην ρίμα;;;

– Αυτό σε πείραξε εσένανε;;;

– Εμένανε;;; Όπως λέμε: Ποιόνανε;

– Ευτυχώς που έδωσες το blog αντιπαροχή, πάντως, και θα κλείσει σε λίγο καιρό, για να γλιτώσει ο κόσμος απ’αυτά που γράφεις!

– Ποιός κόσμος μωρέ! Εγώ κι εσύ το διαβάζουμε κι εγώ πάλι τελευταία ούτε που ασχολούμαι…

– Αν δεν ασχολείσαι εσύ και δεν ασχολούμαι κι εγώ, τότε… ποιός γράφει τόσο καιρό;;;

– Σιγά τον καιρό… βγήκε λιγάκι ο ήλιος και νόμισες ότι καλοκαίριασε;; Δεν έχεις ακούσει τί λένε για τον Μάρτη; Μάρτης, γδάρτης και παλουκοκάτις.

– Παλουκοκάφτης!

– Α! μπράβο!….

– Να ρωτήσω κάτι;

– Όχι!

– Καλά….

 

 


Πέτρα, ψαλίδι, χαρτί


Homer J. Simpson

“Το ότι δεν με νοιάζει, δεν σημαίνει πως δεν καταλαβαίνω!”


“Me Voy” – Yasmin Levy

 


Self control sucks!

P.S. Relapse now


phobi(a)sed

Οι ρώσσοι, φίλοι πιστοί, συντροφεύουν την νύχτα της Δευτέρας. Ακολουθεί η Τρίτη (3η) και μετά η Τετάρτη όπου γεμίζει η σελήνη (στην Παρθένο) για να καταλήξει στις 08.03.2012 και ημέρα Πέμπτη (και βροχερή συν τοις alice), στην Πανσέληνο της Παρθένου, την 3η πανσέληνο, του 3ου μήνα της χρονιάς, 3 χρόνια μετά και… σύμφωνα με το στερέωμα: “Όσο πιο πολύ σκέφτομαι ανάμεσα στις επιλογές μου, τόσο πιο πολύ μπλέκομαι ανάμεσα στα θέλω και στα πρέπει!”. Ωραία εβδομάδα!


Λύκε, λύκε, είσαι εδώ;

– Εδώ είμαι αλλά νιώθω λίγο κουρασμένος και δεν μπορώ να σε κυνηγήσω. Θα έρθεις εσύ σε μένα ;

– Θα έρθω, όμως…μου υπόσχεσαι πως δεν θα με φας ;

– Δεν μπορώ να σου υποσχεθώ κάτι τέτοιο !

– Καλά…. έρχομαι !

 

 


Ανεμομαζώματα, διαβολοσκουπόξυλα