Μήνας: Σεπτέμβριος 2013

DOA

Κάποιος πρέπει να διώχνει τ’ αποκαϊδια… έτσι δεν είναι;


Nu – MAN O TO

Man o to


Η κατάρα της τσιγγάνας

Πέφτω από τα σύννεφα κάθε φορά, κάθε φορά κι από ένα. Ένα το κρατούμενο κι ένα το αφηνόμενο, από το αρχαίο αφίημι… τοις οφειλέταις ημών και μη εισενέγκης ημάς εις πειρασμόν! Ο πειρασμός δεν έχει ήτ(τ)α, έχει όμως το αφηνόμενο κι αυτό δεν είναι τυχαίο! Η τσιγγάνα ήταν ξεκάθαρη -όπως πάντα- εγώ όμως δεν τα ερμήνευσα καλά τα πρά(γ)ματα. Λίγο η Αφροδίτη και τα φεγγάρια, λίγο οι λίμνες και τα ποτάμια, λίγο το μαύρο το χάλι κι η αυτοσυγκράτηση, εντός εκτός κι επί τα αυτά… αυτά μας μάραναν!

Υ.Γ. Αυτό το κομμάτι είναι ίσως το καλύτερο του George Michael, αν και… γιατί λέω ίσως; Είναι όντως το καλύτερο τραγούδι που έχει πει!


Ancora Qui – Ennio Morricone

 


what a mEsh!

Δέκα αναθεωρήσεις έχουν γίνει γι’αυτήν την ανάρτηση, σαν τις δέκα γαμημένες μέρες… τί φταίει γιατρέ; Κι ακόμη το μετανοιώνω… Οι τοίχοι υψώνονται κάθε φορά και ψηλότερα και με δυσκολεύουν πολύ! Δεν είναι εύκολοι οι τοίχοι γιατρέ, με ζορίζουν κι εκνευρίζομαι. Μην γελάς, είναι δύκολη η προσαρμογή κι είμαι σε κρίσιμη ηλικία! Όχι, βέβαια, γιατί να σκεφτώ κάτι τέτοιο; Εννοείται ότι δεν έχει αλλάξει κάτι! Τί πάει να πει “πώς είμαι τόσο σίγουρος”; Ποτέ κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος σε τέτοιες περιπτώσεις, απλώς… Μμμ! Όχι, δεν το είχα σκεφτεί έτσι! Ναι… μπορεί! Γιατί όμως να… Ναι, σωστά! Τί να πω! Έτσι κι αλλιώς δεν μπορώ να κάνω κάτι για… Τί εννοείς; Όχι, ούτε αυτό είναι σωστό, όμως σε κάθε περίπτωση… Το γνωρίζω αυτό γιατρέ, αλλά δεν θέλω να… Ναι, το ξέρω, είμαι επιρρεπής και… Όχι δα! Νομίζω ότι είσαι λιγάκι υπερβολικός! Πώς; Εγώ δεν υπήρξα ποτέ υπερβολικός… Ναι, το θυμάμαι αυτό! Εντάξει, μπορεί να μην θυμάμαι και πολύ καλά, μα… Ναι… Σωστά… Καλά, θα προσπαθήσω… Ναι, εντάξει, την ίδια ώρα, εκτός απροόπτου! Δεν ξέρω τί θα μπορούσε να… Καλά, θα έρθω…


Πανσέληνος

Αγαπημένο κομμάτι από άλλες εποχές, από εποχές που έχουν αφήσει χαραγμένες τις γεύσεις και τις μυρωδιές τους. Η Αφροδίτη είναι στον Σκορπιό αυτόν τον καιρό κι όσοι γνωρίζουν μπορούν να καταλάβουν…


Κομμάτια

Υ.Γ. Από το τίποτα στο πουθενά και πίσω πάλι!


Φωνή βοώντος…

SNC00225


Φεγγαράκι μου λαμπρό…

…δεν μπορώ να καταλάβω τί θέλει να πει ο καλλιτέχνης στο video clip, όμως η μελωδία “τα σπάει”, γι’αυτό αγνόησε τις φλόγες που το κατακλύζουν και εστίασε στα βασικά. Μόνο μην με ρωτάς, γιατί ακόμη δεν μπορώ να “χωνέψω” τις δέκα (10) γαμημένες μέρες που ποθούσα, οπότε δεν θα κάτσω να ασχοληθώ και με τα υπαρξιακά προβλήματα του κάθε σκηνοθέτη…. θα είμαι όρθιος!


TANITA TIKARAM – Twist In My Sobriety

 


Ανεμομαζώματα, διαβολοσκουπόξυλα