ΑΥΠΝΙΕΣ: la momento infinita 2


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/digit767/gortsilas.net/blog/wp-content/plugins/wp-font-awesome-share-icons/wp-font-awesome-share.php on line 352

Δεν θυμάμαι…. προσπαθώ να φέρω στο μυαλό μου την τελευταία φορά, την ημέρα, την ώρα, τον τρόπο… δεν θυμάμαι όμως! Μάλλον θα είναι η στιγμή άσχημη, δεν μπορεί… θα είμαι κουρασμένος! Εχθές όμως; Γιατί δεν μπορούσα να θυμηθώ; Προχθές; Δεν μπορεί… Είμαστε ότι θυμόμαστε, λένε κάποιοι, το οποίο μας ορίζει σε μεγάλο βαθμό και επηρρεάζει το μέλλον μας. Ναι, αλλά εγώ δεν θυμάμαι!!! Αυτό, βέβαια, δεν είναι καινούργιο, μου έχει συμβεί 1-2 φορές στο παρελθόν. Αυτό που μ’απογοητεύει και με θλίβει είναι ότι δεν με πολυ-νοιάζει αν θα θυμηθώ ή όχι… Τα άρθρα σε τούτο το blog αραιώνουν σιγά σιγά, και καλά κάνουν τέτοια που είναι, κάθε βδομάδα και λιγότερα, κάθε λιμάνι και καημός, κάθε καημός και δάκρυ κλπ κλπ μέχρι να σταματήσουν σχεδόν οριστικά μετά το τέλος του κόσμου. Είδες… άρχισα να προγραμματίζω ξανά! Μπράβο μου, τα έχω φτιάσει μια χαρά!

– ………..

– Μαθαίνεις… καλό αυτό!

 

 

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1974-2023: Σαράντα εννιά χρόνια αυπνίες
Ανεμομαζώματα, διαβολοσκουπόξυλα