Προσπαθώντας να ακολουθήσω τα ένστικτά μου, αποτυγχάνω παταγωδώς και συνεχομένως, ακόμη κι αν δεν υπάρχει η λέξη. Τα σύννεφα ομορφαίνουν το τοπίο, το οποίο με την σειρά του ομορφαίνει την πόλη, από κάτω προς τα πάνω. Από κάτω ή από πάνω, βέβαια, δεν έχει τόση σημασία, φτάνει να υπάρχει πάθος! Μέσα στις επόμενες ημέρες θα κάνω format στον ηλεκτρονικό μου υπολογιστή (λες κι έχω και μηχανικό) και δεν είναι ο μόνος που το χρειάζεται. Το χρειάζεται… κι ο άλλος μου ηλεκτρονικός υπολογιστής! (Μα πώς τα λέω έτσι!)

Mac users όλου του κόσμου ενωθείτε γιατί του χρόνου τα μερίδια θα αρχίσουν να πέφτουν. Το android με κωδικό όνομα honeycomb θα αντικατασταθεί από την έκδοση 4 ή κατι τέτοιο τελοσπάντων και θα φορεθεί σε οτιδήποτε περνάει ρεύμα από μέσα του. Επίσης, θα κυκλοφορήσουν (μου φαίνεται ότι κυκλοφορούν ήδη σε ορισμένες χώρες) παιχνίδια στην αγορά, τα οποία θα είναι ζωντανά, με ιστούς, αίμα, αναπνοή κι όλα τα σχετικά. Η πρόοδος δεν σταματιέται με τίποτα! (με τίποτα όμως)

Τα πάντα έχουν πάρει αναβολή, ελπίζω όχι επ’ αόριστον, και τα άστρα λένε ότι αυταπάτες μπερδεύουν τους στόχους και τις φιλοδοξίες μου κι ότι δεν πρέπει να αφήνω την απαισιοδοξία μου να χαλάει το κέφι των ανθρώπων που με αγαπάνε. Δύο “μου” κι ένα “με” σε μία πρόταση δεν μπορεί να είναι καλό, όμως έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά από καιρό τώρα. Οχι τώρα… από καιρό εννοώ! Τώρα όμως…. Τελοσπάντων! Πάντα μπέρδευα το τότε με το τώρα. Οχι μόνο τότε… και τώρα….

Υ.Γ. Αυτή η πόλη μου ανήκει! Τί κάνει; Μου ανήκει! Ποια; Αυτή η πόλη.

Δεν φοβάμαι να γράψω πάλι κάτω από υστερόγραφο επειδή δεν είμαι προληπτικός, κι όπως έλεγε κι ο Brad Osberg: “Προτού πηδήξω την κοπέλα μου πάνω στο καπό του αυτοκινήτου μου, πάντα βάζω μπροστά τη μηχανή για λίγα λεπτά για να το ζεστάνω… έτσι είμαι εγώ, νοιάζομαι!” Το ‘παμε και πριν, δύο “μου” κι ένα “εγώ” σε μία πρόταση…. δεν είναι καλό! Χμμμ… δεν είπαμε αυτό ακριβώς, αυτό εννοούσαμε όμως. Για κακή μου τύχη, βέβαια, δεν υπάρχουν ευκόλως εμνοούμενα, κι ευτυχώς που δεν μπέρδεψα το “ο” με το “ω”. Με το “μν” είχα πάντοτε θέμα…

– Τς! Τς! Τς! Μα καλά!… Δεν ντρέπεσαι;;;

– Ντρέπομαι…