Είναι αργά, το ξέρω, όμως… δεν χτυπάει κανένα τηλέφωνο, ούτε κανένα κουδούνι, οπότε δεν θα ενοχλήσω κανέναν ή… σχεδόν κανέναν! Ο δικηγόρος μου λέει πως είμαι καλυμμένος στην περίπτωση που συμβεί κάτι, όμως… τί θα μπορούσε να συμβεί; Ακόμα κι εγώ το θεωρώ υπερβολικό κάτι τέτοιο, που δεν υπήρξα ποτέ στην ζωή μου. Οχι κάτι τέτοιο… υπερβολικός εννοώ κι ας χρησιμοποίησα την λέξη “κανένας” τέσσερις φορές σε μία πρόταση και… άλλη μία μόλις τώρα σε μια άλλη! Σε μια άλλη είπα; Αυτό εννοούσα, όμως… γιατί με ρωτάω συνέχεια; Anyway, η εισαγωγή του κειμένου αυτού είναι κλεμμένη από την αρχή ενός e-mail που δεν “έφυγε” ποτέ (και πολύ καλά έκανε), παρόλα αυτά δεν διατρέχω κανέναν κίνδυνο για πνευματικά δικαιώματα, αφού και το e-mail δικό μου ήταν! Η διευκρίνυση θεωρείται απαραίτητη, αφού -τους τελευταίους μήνες ειδικά- γίνεται χαμός με τα δικαιώματα στο internet, με site(σσσ) να κλείνουνε και διαχειριστές να φυλακίζονται. Προς το παρόν φαίνεται πως ACTA, SOPA, PIPA κλπ μπαίνουν στο συρτάτι, όμως εν καιρώ θα εμφανιστούν ξανά, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Κλείνει η παρένθεση για τα δικαιώματα κι ας μην άνοιξε ποτέ(ς). Αυτό το (ς) είναι ένα κατάλοιπο -πιθανότατα- που μου έμεινe από τα μαθήματα ορθοφωνίας που κάνω ή από τα ξίδια. Ξίδια είπα; Φίδια εννοούσα! Άλλωστε, δεν πίνω ποτέ σε δίσεκτα έτη, όταν έχει πανσέληνο και η Αφροδίτη βρίσκεται στον 5ο κύκλο του Διά, γιατί με χαλάει.

Μια έτσι και μια αλλιώς μου είσαι και δεν μπορώ να σε παρακολουθήσω, πόσο μάλλον να σ’…. Η απόστροφος είναι ενδεικτική του ήθους μου και την έβαλα για ν’αποκλείσω κάθε κακιά λέξη που θα μπορούσε να ακολουθήσει για κάνει ρίμα με το πρώτο μέρος της πρότασης. Ούτως ή άλλως βέβαια δεν θα μπορούσε να…. ώπα, ώπα, άστο καλύτερα….

Με το ένα και το άλλο έφυγα από το θέμα του άρθρου το οποίο ευτυχώς… δεν ήταν συγκεκριμένο. Ηταν απλά μια άσκηση για τα δάχτυλα, γιατί τον τελευταιό καιρό δεν γράφω σχεδόν καθόλου. Ούτε μιλάω, βέβαια, αλλά αυτό δεν είναι καινούργιο, το είχα πάντα. Μόνο ακούω τελευταία, μόνο ακούω και περιμένω…. Δεν ξέρω τί ακριβώς περιμένω, αλλά πού θα πάει; Θα φανεί… Τί διάολο!