Μήνας: Ιούνιος 2009

TUS


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/digit767/gortsilas.net/blog/wp-content/plugins/wp-font-awesome-share-icons/wp-font-awesome-share.php on line 352


Χωρίς σχόλια…


Α.Τ.Ι.Α.


Πολλοί άνθρωποι έχουν κατά καιρούς ισχυριστεί ότι τους έχουν επισκεφθεί ανώτερες μορφές ζωής. Αντίστοιχα περιστατικά φημολογούνται και για την χώρα μας. Πληροφορίες αναφέρουν και για πολιτικούς και διάφορους κρατικούς λειτουργούς την ώρα συνήθως που πηγαίνουν ή φεύγουν από την Βουλή ή τον οργανισμό στον οποίο εργάζονται. Πιό συγκριμένα, η επαφή με κάποιο ανώτερο είδος ζωής, συμβαίνει την στιγμή που μια κουτσουλιά περιστεριού πέφτει επάνω τους.
Τελικά, όντως ζουν ανάμεσά μας;


Θέλω


Μια παραλία, μια ξαπλώστρα, θάλασσα, μπαράκι δίπλα στο κύμα, Εναλλαγές καφέ και αλκοόλ, ενίοτε φαγητό και ο dj να “βαράει” όλο το φάσμα της καλής μουσικής κι όλα αυτά για 48 ώρες non-stop.


Πάει καιρός…


..από τότε που έγραψα τελευταία φορά. Από τότε γίνανε πολλά κι άλλα δεν γίνανε. Κάποια πράγματα μείνανε ίδια και κάποια αλλάξανε. Πολλά είχα να πω, αλλά δεν το έκανα. Επίσης, έκανα πολλά που δεν τα είπα.
Λίγο πολύ -από ότι έχετε καταλάβει- καλά έκανα και δεν έγραφα τόσο καιρό.
Ελπίζω ο Ιούλιος να έρθει πιο ζεστός από ποτέ για να λιώσει τις αναστολές και τις υποδιαστολές….


Ανεμομαζώματα, διαβολοσκουπόξυλα