Μήνας: Μάιος 2010

Ο πόλεμος έχει μόνο καλά….


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/digit767/gortsilas.net/blog/wp-content/plugins/wp-font-awesome-share-icons/wp-font-awesome-share.php on line 352

Σίγουρα πρόκειται για τον δαίμονα του αλγόριθμου αναζήτησης, αλλά αναζητώντας για τα δεινά που μπορεί να επιφέρει ο πόλεμος, το google προσπαθεί να σε διορθώσει προτείνοντάς σου “τα καλά του πολέμου”. Οξύμορο και αστείο, σε αντίθεση με τα κακά του πολέμου, εκτός κι άν….

Εκτός κι αν πρόκειται για μια καλοστημένη πλεκτάνη διάδοσης της βίας και της συνήθειας του κόσμου σε έννοιες όπως μάχη, συμπλοκή, πόλεμος κλπ από πολυεθνικές εταιρείες με συμφέροντα από κατασκευές οπλικών συστημάτων που ψεκάζουν τις χώρες με απαθοσυνόλη και καναπεδιτίνη για μην εξεγείρονται.

Αλλωστε αν προσθέσεις τα γράμματα από την λέξη “απαθοσυνόλη” παίρνεις αποτέλεσμα 11. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι 3 τουλάχιστον πόλεμοι άρχισαν 8 τους μηνός, τότε έχουμε 11 888. Τυχαίο; Δεν νομίζω….


O σκύλος κι αν εγέρασε….

 

Διαψεύδει….

…η Θ.Τζάκρη δημοσίευμα περί παρέμβασής της για διορισμούς συγγενών της.
Απλά όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ, όλο το σύμπαν θα βοηθήσει ώστε να πραγματοποιηθεί!


Απλά μαθηματικά

Πολλοί σκέφτονται να κάνουν τις οικονομίες τους λίρες φοβούμενοι υποτίμηση του νομίσματος.
Αλλοι σκέφτονται να φύγουν από την χώρα.
Αλλοι σκέφτονται να βγουν στους δρόμους να διαδηλώσουν και να φωνάξουν.

Αυτές δεν είναι λύσεις, αφού δεν πρόκειται να αποδώσουν τα προσδοκόμενα.

Η λύση είναι μία, δεδομένου ότι όλες οι άλλες ενναλακτικές τα τελευταία χρόνια έχουν αποτύχει.

Υπάρχουν στην χώρα 300 βουλευτές αποδεδειγμένα αποτυχημένοι, συν καμμια 200αριά σύμβουλοι, εκδότες και δημοσιογράφοι που τους καλύπτουν και τους κάνουν τα χατήρια (με το αζημίωτο μάλλον).

Αρα, 10.000.000 πολίτες δια 500 άτομα αντιστοιχούν 20.000 πέτρες στον καθένα. Η πέτρες υπάρχουν σχεδόν παντού και μπορείς να τις προμηθευτείς χωρίς κόστος, χωρίς ΦΠΑ και χωρίς να χρειάζεται να δώσεις μίζα. Το μόνο που απαιτείται είναι να σκύψεις να τις πάρεις. Στο σκύψιμο είμαστε ούτως ή αλλως συνηθισμένοι. Αυτήν την φορά δεν θα είναι για να μας καβαλήσουν, αντίθετα θα πιάσει τόπο.

Το 2,5% μόνο από τις πέτρες να βρει τον στόχο τους (10.000.000 Χ 2,5% = 500), έχει δοθεί λύση στο πρόβλημα. Κι αφού χρήματα δεν έχουν σκοπό να επιστρέψουν πίσω, όσοι θέλουν να γλυτώσουν μπορούν να κρυφτούν στις φυλακές.

Απλά μαθηματικά.


Μην αφήνεις αυτό που σε τρώει να χορτάσει !!!


Ανεμομαζώματα, διαβολοσκουπόξυλα